VARMT!

Idag har det nog varit den varmaste dagen på året!! Helt sjukt vad varmt det har varit, 26 grader! Istället för att gå till hästarna på dagen så åkte vi till stranden för vi höll på att få värmeslag här hemma. JÄTTESKÖNT var det. Men vid halv fem gick vi bort till hästarna för att ta lite kort och kolla till dom.Där såg vi att Lolla hade röda och rinnande ögon och det beror antagligen på flugorna så vi satte på henne flughuvan så får hoppas att det blir lite bättre. De andra hästarna verkade iaf må bra. Innan vi gick tog vi en del ego-pics som kanske kommer upp någon dag. Men nu får vi hoppas att Millie snart kommer hem:D


Fina Lolla

//Sanna

Fotografering

Linn kommer hit senare och då ska vi ner till hagarna och fota finishästarna lite så håll utkik här senare idag eller imon för att se de nya bilderna. // Sanna

Millie kommer snart hem!

Nästa vecka ska dom antagligen ta ultraljud på Millie och se om hon har ett föl i sin "lilla" mage och förhoppningsvis så har hon det så att hon kan hämtas nästa helg. HOPPASHOPPASHOPPAS!
Då kommer vi också fota en massa och sen ska vi kolla med Emma om hon har tid att fixa våran design, det är ju alltid mycket roligare att blogga när man har en fin design!

På bilden så ser ni en bild på Millie som Marie-Louise (millies ägare) har tagit när hon stod i det gamla stallet.



//Sanna

Gårdagens ridpass

Igåg var vi istallet och hade markträning och allt de som Sanna skrev i förra inlägget, men nu ska jag berätta lite hur han va när jag red honom. Han var lite pigg eftersom han hade travat och allt sånt när jag fick honom, så när jag väl började trava så började han att galoppera.. Så jag bröt fort av till skritt igen. Han gick på tygeln  hela tiden och var jättefin. Övade lite på att stanna och backa och tog det allmänt lugnt,även om han var väldigt pigg.
Har tyvärr inte lagt in några bilder på datan än för vill ta lite fler kort på dom, men det kommer snart massa bilder, för snart kommer millie hem!! :D så det blir ett bildlöst inlägg för den här gången! Chao! 
/Linn 

Gick på tygeln

Var i stallet igår och först körde vi lite markarbete med honom och sen började jag rida. Han va väldigt lugn men efter att jag travat lite blev han väldigt pigg och ville trava iväg så fick honom att gå lite på tygeln, var inte riktigt meningen men på slutet innan Linn skulle rida så gick han superfint.



// Sanna

Skrittade runt i ridhuset

Igår åkte vi till stallet vid 20 över 5 och eftersom att det öste ner så bestämde vi för oss att rida i ridhuset och såklart så var det två andra tjejer där inne också och ridhuset är inte superstort så blev bara att skritta lite för det fanns inte så mycket plats kvar. Just nu rider ju båda två på Kotten eftersom att Millie inte kommer hem förens om några veckor. I början verkade han va lite stirrig men det var nog pågrund av att de var två andra hästar inne i ridhuset men så fort han började skritta så var han jättelung och fin. Men nu väntar vi bara på att Millie ska komma hem också så att vi kan rida samtidigt och då kommer det bli mer uppdatering här på bloggen också.


Supefina Kotten♥

Teamkottenmillie

Hej vi är två tjejer som är medryttare till två hästar. Hästarna är westenridna så tyglarna och stigbyglarna ser lite annorlunda ut. Det är ett varmblod och en knabstrupper. När vi har fixat en bloggdesign till bloggen så kommer vi att börja blogga. Vi kommer bl a att visa en massa bilder och berätta om vår vardag med hästarna. Det kanske till och med kommer upp någon video ibland.

 

Hästarna som vi är medryttare till heter Millie och Kotten. Men ni kommer också få se en del bilder på hästarna från samma hage.

Det är 9 hästar sammanlagt och heter, Millie, Kotten, Hrim (uttalas rim), Turbo, Spirit, Igge, Lolla, Blossom och Trassel.

Här kommer det bilder på alla hästar förutom Millie som vi inte har bild på änsålänge men när vi har det så visar vi den direkt.

 

Turbo. som går i Millies hage.

Kotten, Linns medryttarhäst.

Hrim, som går Millies hage.

 Spirit, som går i en hage bredvid Millie.

Igge, som går i samma hage som Spirit.

Lolla, som går i samma hage som Kotten.

Trassel, som går i samma hage som Lolla och Kotten.


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0